Спрете косопада и подобрете самочувствието и настроението си!

Спрете косопада и подобрете самочувствието и настроението си!

Могат ли хормоните да причинят косопад?

Докато косопадът е по-често срещан при мъжете, жените също могат да изгубят голямо количество от косата си по различни причини.

Около 50 процента от жените изпитват някаква форма на забележима загуба на косата с напредване на възрастта и преминаване границата от 30 години. Най-често срещан е косопадът женски тип, засягащ приблизително една трета от жените в света. Подобно на мъжкия косопад, този от женски тип обикновено се причинява от хормонален дисбаланс.

Обикновено средният възрастен човек губи около 50 до 100 косъма на ден. Това е естествена част от цикъла на косата. Някои от космите падат, докато в същото време другите растат. Анагенната фаза е периодът на активен растеж, когато новите косми растат от фоликулите си. След това косата продължава своя цикъл на растеж, докато коренът на косъма постепенно се отделя от фоликула. И накрая, по време на телогенната фаза косата е спряла растежа си и се отделя от фоликула.

При хората с косопад от женски тип, известен още като андрогенна алопеция, анагенната фаза става все по-къса, докато телогенната фаза става по-дълга.

В крайна сметка ги няма новите косми, които да заменят онези, които са изпаднали. Косопадът при жените изглежда много по-различно от косопада при мъжете, тъй като той е равномерен, не води до голи участъци, но косата няма обем, косъмът изтънява.

Освен проблеми с косата, хормоналният дисбаланс може да предизвика напълняване, без причината да е в прекомерния прием на храна, тъй като въздейства на обмяната на веществата.

Добрата новина е, че косопадът при жените може да се лекува.

Специално разработен за регулиране нивата на хормоните при жените, продуктът Ева Про, регулира нивата на хормоните, действа подмладяващо, спира косопада и увеличава либидото и репродуктивните възможности на жената. Продуктът е натурален, на билкова основа, без странични ефекти, но със сигурност важен за подобряване на външния вид, настроението и успехът в партньорските взаимоотношения.

За да поръчате продукта:

-> Може да кликнете върху изображението

-> Да посетите сайта на фирмата:

EVA PRO + BIOTIN

-> Да се обадите на телефон: +359 895 550 550

 

 

 

За клиентките, които не само искат да спрат косопада,

но да подхранят организма си с необходимите витамини за:

  • Здраве на костите
  • Вените
  • Очите
  • Ноктите
  • Кожата

 

КОМБИНАЦИЯТА с продукта Мултиуоманс дей, ще им осигури и

КОЛЕДНА ОТСТЪПКА

в размер на 20%!!!

 

За да поръчате продукта:

-> Може да кликнете върху изображението

-> Да посетите сайта на фирмата:

EVA PRO + MULTIWOMEN’S DAY

-> Да се обадите на телефон: +359 895 550 550

 

 

 

Споделете тази статия


Call Now Button