НОВО!!! ГЪБА РЕЙШИ + ХУМУСНА КИСЕЛИНА + КВЕРЦЕТИН + ВИТАМИН В5 + ВИТАМИН D3 С АНТИТУМУРЕН И ИМУНОМОДУЛИРАЩ ЕФЕКТ

НОВО!!! ГЪБА РЕЙШИ + ХУМУСНА КИСЕЛИНА + КВЕРЦЕТИН + ВИТАМИН В5 + ВИТАМИН D3 С АНТИТУМУРЕН И ИМУНОМОДУЛИРАЩ ЕФЕКТ

Новата серия на Grewia Herb – Complete, е разработена с 90бр. таблетки в опаковка, което отговаря на приема за месец и половина и оптимизира разходите за производство и стойност за клиентите.

Продуктът има специфично съдържание, което има за цел пълното оптимизиране на имунната система, намаляване на тумурните образования и може да реши проблеми свързани с дихателната, храносмилателната, отделителната и репродуктивни системи на организма. Повече за състава може да прочетете в описанието по – долу и да поръчате по телефона или чрез уеб сайта.

За допълнителна информация

и поръчки:

телефон: +359895550550

-> кликнете върху продукта или бутона:

Гъба рейши

Противотумурен ефект, засилава имунитета, помага за детокс и прочистване на дихателните пътища.

Хумусна киселина

Антитумурно действие на щитовидната жлеза, изчиства хроничен бронхит, антибактериално и антивирусно действие, обезболяващ ефект, подобрява съня.

Кверцитин

Регенериращо въздействие на кожата след излагане на слънчева радиация, подпомага изчистването на тъмни петна, лекува симптоми на венозна недостатъчност, спазми, подуване, разширени вени, капилярна чупливост.

Витамин В5 (пантотенова киселина)

Използва се при лечение при косопад, главоболие, възпалителни заболявания на гастроинтестиналния тракт, белодробни заболявания и астма, алергии, захарен диабет.

Витамин D

Полезен в борбата срещу коронавируса, заболявания като рак, диабет от тип 1 и 2, множествена склероза, умора, мускулна слабост и депресия и помага за работата на сърдечно-съдовата система. Важен е също за здрави кости и зъби.

Споделете тази статия


Call Now Button