Санго морски корал – трикът на здравето и дълголетието

Какво е санго морски корал?

Островите Окинава в Япония са обградени от риф, който е съставен от морски корали санго. Когато вали, водата се просмуква през кораловите масиви, освобождавайки големи количества минерали и микроелементи, които могат да бъдат открити в състава на питейната вода с ph стойност от 8-8,5. Това е изключително рядко срещано и компенсира прекалено високото киселинно съдържание. Морският корал санго се събира при най-строгите правила. Коралите могат да се събират от морското дъно под най-стриктно ръководство, като се вземат само изкопаеми части, които в момента са били изпаднали от рифовете без намесата на човешка дейност. Следователно морският корал санго е подходящ и за вегетарианци и вегани.

Какъв е трикът на здравето и дълголетието?

Хората родом от островите Окинава и Токуношима, се отличават със своето невероятно здраве, изключителна генетика, и фантастично дълголетие.  На тези острови има 40 пъти повече дълголетници (тези над 100 години) от официално регистрираните.

От 1940 г. изследователи и лекари всъщност следят жителите на островите Окинава и Токуношима. Продължителността на живота на тези острови е с 10-15 години по-висока, отколкото в цяла Япония. Статистиката показва, че заболяванията на опорно-двигателния апарат, инсулт, рак, артрит, чревни, кожни, сърдечни заболявания са много по-рядко срещани тук, отколкото в други региони на Япония. Индивидите на тези острови почти никога не се разболяват.

През 1980 г. администрацията на института Гинес, който издава книгата на Гинес, изпраща главния редактор на остров Окинава (Япония). За интервю с най-стария обитател на света. Г-н Shigshio izumi, на 115 години, беше приятен, здрав и в страхотно състояние на ума. Този мъж е водил активен начин на живот и е работил до 105 години! Г-н Изуми почина от естествена смърт през 1986 г. на 121-годишна възраст и той не е изключение. На този остров има много столетници. Всички тези лица са в добро здраве и водят активен начин на живот.

Коралите Санго – жива вода за дълъг живот и здраве

Дългото проучване доведе до невероятно откритие – дълголетието се дължи на живата вода, която консумират обитателите на тези острови. Установено е, че островите Окинава са заобиколени от рифове, направени от специалния санго корал. Питейната вода се филтрира от тези корали и се пълни с йони от минерали и хранителни микроелементи, които са от съществено значение за хората (общо 74), и в правилния процент, разработен от самата природа.

Анализите всъщност показват, че питейната вода в град Нага (префектура Окинава) има най-голямо съдържание на калций и магнезий в йонен вид не само в Япония, но и в целия свят. Според изследователите именно съдържащите се в кораловата вода йонни калций и магнезий спомагат за неутрализирането на излишната киселинност в организма, която е резултат от стрес, алкохол, никотин, сол, захар, месо, млечни и рибни продукти. Те укрепват костните структури, като ги предпазват от артрит и остеопороза. Морско мляко – така японците наричат специалната си коралова вода.

Продуктът  на Гревия Херб Санго Натурал съдържа 60 таблетки с най – високо качество от обрабоетни корали Санго, който може да поръчате като кликенте върху снимката или последвате линк:

-> За да поръчате кликнете върху продукта или последвайте линка:

САНГО НАТУРАЛ

 

 

 

Споделете тази статия


Call Now Button