НАТУРАЛНИ КОМПОНЕНТИ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА МС

НАТУРАЛНИ КОМПОНЕНТИ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА МС

Скорошно израелско проучване показа, че пациентите с МС често са с неоптимални ключови хранителни вещества и имат компрометирана антиоксидантна защита. Беше отбелязан широк спектър от недостиг на витамини и минерали, включително витамини от група В, магнезий и цинк.

Важни за пациентите с МС са:

Алфа липоева киселина

Често наричана „главен антиоксидант“, алфа липоевата киселина забавя невродегенерацията и подобрява скоростта на ходене след двугодишен опит при пациенти с вторично прогресираща множествена склероза.

Витамин В3

Имаше много шум около потенциалната защитна роля на ниацинамида при МС. Работи за забавяне на прогресията при мишки. Теорията е, че той подпомага производството на енергийното съединение NADH в компрометирани мозъчни митохондрии.

Куркумин

Изследванията са показали, че куркуминът е мощен противовъзпалителен, антиоксидантен агент, който може да предпази от заболявания, свързани с ЦНС. Скорошно проучване предлага куркумин като “невропротективно и неврофармакологично лекарство” за MS.

Омега 3

производните на рибеното масло EPA и DHA са съставни части на клетъчните мембрани на нервните клетки и упражняват имунорегулаторни и противовъзпалителни ефекти. Ранните проучвания установят прилагането на Омега 3 ще забави прогресията на МС.

Витамин D

Дозите в опитите за прилагане на витамин D при пациенти с МС варират до 14 000 IU/ден, като е определен резултат за най-безопасното и най-ефективно количество.

Пробиотици

„Връзката между червата и мозъка“ е обект на интензивни изследвания. Следователно не е изненадващо, че пробиотиците се изследват за МС. Малко проучване в Харвард демонстрира, че пробиотикът VSL-3 измества неподредените микробиоми на субекти с МС към нормалното.

КОМБИНИРАНИ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

Grewia Herb разработва специализиран продукт съдържащ оптимална комбинация от най – важните елементи, за забавянето на развитието на МС и подобряване на състоянието на пациентите по безвреден и природосъобразен начин.

МС ХОУП + D3 + Л-ТЕАНИН + ЧЕРЕН БЪЗ е продукт от най-новото поколение с марка Grewia. Той представлява хранителна добавка в 60бр. растителни/веган/ капсули, в чиято 100% иновативна и ефективна формула, в състав от високо стандартизирани билкови екстракти, минерали и витамини от Гинко Билоба/Ginkgo biloba-24% flavone/, Куркума/98%Curcumin/, Ехинацея /Echinacea purpurea-4% flavonoids/, Шизандра /Schisandrin 9%/, Черен Бъз /Sambucus nigra-80%/, Розмарин/Rosmarinus officinalis/, Африканска Грифония/Griffonia simplicifolia-99%/, Витамин B5 /Pantothenic acid-98%/, Л-Теанин/L–Theanine 98.5%/, Корен Андрографис/Andrographis paniculataAndrographolide-10%/, Витамин В1/Тиамин /Тhiamine hydrochloride-98.5%/, Витамин В12/Cyanocobalamin/ и Витамин D3 /Cholecalciferol 90%/, с основната насока, – да стимулира и подпомогне нормалната дейност на централната нервна система, регенерацията на съединителната тъкан, да редуцира, намали и забави пристъпи и усложнения при дегенеративни заболявания.

За допълнителна информация

и поръчки:

телефон: +359895550550

-> кликнете върху продукта или бутона:

Споделете тази статия


Call Now Button