Защо ние сме най-силният Ви партньор?

Марката Grewia е собственост на фирма Гревиа Херб ЕООД, чиято продукция е осъвременена и изпипана безупречно до получаването на най-добрите продукти на пазара, и то на напълно достъпна цена. Гревия е компания, която предлага натурални продукти изцяло сертифицирани и отговарящи на най-високите стандарти. Дейността на компанията е изцяло насочена в производството на висококачествени хранителни добавки от високо стандартизирани билкови екстракти, минерали и витамини със 100% натурален състав. Методите на производство и контрола на качеството отговарят и гарантират прецизността на продуктите ни, и най добрите възможни резултати за нашите клиенти.

Всеки един продукт, преди да стигне до крайния потребител, е подложен на серия от лабораторни изпитвания и тестове, за да се намери най-добрата му съвместимост спрямо възрастовата категория, ефективността и действието за която е предназначен.

ЗДРАВЕН КОМПРОМИС НЕ СЪЩЕСТВУВА

Съставките, които използваме за производството на хранителните ни добавки, представляват натурална и пъстра комбинация от различни видове билкови екстракти с високо процентно съдържание на биофлавоноиди, полизахариди и полифеноли, извлечени от растения, витамини и минерали събрани от целия свят, синтезирани в иновативни и ефективни формули, които да набавят най-полезните и есенциално необходими за човешкия организъм – витамини, минерали, съединения и активни съставки.

Водени от мотото „Здравен компромис не съществува“, наша основна цел е да помогнем на всеки един човек да се сдобие с крепко здраве, да се почувства здрав и пълноценен, рационален и уверен в своето ежедневие, превантивно защитен от негативните ефекти и състояния свързани със стресогенни и външни фактори от заобикалящата ни околна среда, като осигурим необходимите хранителни вещества, подходящи за пълната здравословна подкрепата на организма.

За признателността от нашата работа съдим по многобройните клиенти, които препоръчват продуктите на Grewia и използват нашите добавки към своя ежедневен хранителен прием.

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001:2015

Утвърждава международен стандарт, поставящ изискванията към системите за управление, удовлетворяващ нормативните изисквания и показващ стремеж към непрекъснато усъвършенстване на процесите.

ISO 22000:2018

Легитимира системата за управление на безопасността на храните, способността за контрол над хранителните опасности и безопасността при консумация.

GOOD MANUFACTURING PRACTICE (GMP)

Гарантира правилното протичане на всеки етап от производствения процес, контролира всички необходими мерки, така че количеството и качеството на крайния продукт е според очакванията.

Call Now Button