Марката Grewia е собственост на фирма Гревиа Херб ООД, чиято продукция е осъвременена и изпипана безупречно до получаването на най-добрите продукти на пазара, и то на напълно достъпна цена.

Дейността на нашата компания е изцяло насочена в производството на висококачествени хранителни добавки от високо стандартизирани билкови екстракти, минерали и витамини със 100% натурален състав. Зад Grewia седят перфекционисти, професионалисти и топ световни специалисти, чийто живот и изследвания са посветени в откриването на най-добрата технология за максимална абсорбция на полезните съставки от човешкото тяло.

Всеки един продукт, преди да стигне до крайния потребител, е подложен на серия от лабораторни изпитвания и тестове, за да се намери най-добрата му съвместимост спрямо възрастовата категория, ефективността и действието за която е предназначен.

ЗДРАВЕН КОМПРОМИС НЕ СЪЩЕСТВУВА

Съставките, които използваме за производството на хранителните ни добавки, представляват натурална комбинация от различни видове билкови екстракти с високо процентно съдържание на биофлавоноиди извлечени от растения, витамини и минерали събрани от целия свят, синтезирани в иновативни формули, които да набавят най-полезните и есенциално необходими за човешкия организъм – витамини, минерали, съединения и активни съставки.

Водени от мотото „Здравен компромис не съществува“, нашата основна цел е да помогнем на всеки един човек да се сдобие с крепко здраве, да се почувства здрав и пълноценен, превантивно защитен от негативните ефекти от състояния свързани със стресогенни и външни фактори от заобикалящата ни околна среда, по рационален, уверен и спокоен в своето ежедневие и да осигурим необходимите му хранителни вещества, подходящи за пълната подкрепата на организма.

За признателността от нашата работа съдим по многобройните клиенти, които препоръчват продуктите на Grewia и използват нашите добавки към своя ежедневен хранителен прием.

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001:2015

Утвърждава международен стандарт, поставящ изискванията към системите за управление, удовлетворяващ нормативните изисквания и показващ стремеж към непрекъснато усъвършенстване на процесите.

ISO 22000:2018

Легитимира системата за управление на безопасността на храните, способността за контрол над хранителните опасности и безопасността при консумация.

GOOD MANUFACTURING PRACTICE (GMP)

Гарантира правилното протичане на всеки етап от производствения процес, контролира всички необходими мерки, така че количеството и качеството на крайния продукт е според очакванията.

Call Now Button