MS Hope

Специално за хора, страдащи от множествена склероза – MS

 

Искаш ли да премахнеш тревожността, стреса и нервното напрежение и изцяло да подобриш aнастроението си?

 

ЗА НОРМАЛНА ФУНКЦИЯ НА ЦЕНТРАЛНАТА НЕРВНА СИСТЕМА!!!

Без странични ефекти и без изкуствени оцветители, консерванти и ГМО

5025
 • Стимулира мисловната дейност, освобождава от стреса и тревожността, насърчава имунната функция;
 • Подпомага мозъчната дейност и неутрализира развитието на дегенеративни промени в централната нервна система;
 • Силен противовъзпалителен потенциал и способност за имунен отговор срещу простудни заболявания;
 • Стимулира ремиелинизацията на нервните влакна и производството на мозъчни клетки;
 • Силен противовъзпалителен потенциал и способност за имунен отговор срещу простудни заболявания;
 • Стимулира ремиелинизацията на нервните влакна и производството на мозъчни клетки;
 • Повлиява при проблеми със зрението и намалява световъртежа;

Възползвай се от нашите промо пакети


Истината е, че…

В днешното забързано време стресът и напрежението са масови явления.

Исторически погледнато, стресът и напрежението са били двигател на човешкия прогрес, но хроничният ежедневен стрес, на който сме подложени днес, е нещо съвсем различно – всъщност най-често напрежението и стресът се явяват причина за редица сериозни заболявания като рак и диабет. Възможно е да полагаш всички възможни усилия, за да влезеш във форма – тренираш и се храниш правилно, но ако не елиминираш стреса, не очаквай особено успешни резултати.

Нека те попитам. И твоят ден ли започва с хаос? И ти ли се връщаш безкрайно изтощен всяка вечер вкъщи? И за теб ли понеделникът е най-ужасният ден? Вероятно, както на повечето от нас, стресът и напрежението ти идват в повече.

Какво е решението?

 

МС ХОУП + D3 + Л-ТЕАНИН + ЧЕРЕН БЪЗ е продукт от най-новото поколение с марка Grewia. Той представлява хранителна добавка в 60бр. растителни/веган/ капсули, в чиято 100% иновативна и ефективна формула, в състав от високо стандартизирани билкови екстракти, минерали и витамини, с основната насока, – да стимулира и подпомогне нормалната дейност на централната нервна система, регенерацията на съединителната тъкан, да редуцира, намали и забави пристъпи и усложнения при дегенеративни заболявания.

Чрез приема на МС ХОУП + D3 + Л-ТЕАНИН + ЧЕРЕН БЪЗ и благодарение на уникалната му комбинация в състав от 13 билкови екстракта, витамини и минерали, е да благоприятства паметта и умствената дейност, да насърчи работата на мозъка, да облекчи спазмите в двигателната система, да стимулира ремиелинизацията и производството на мозъчни клетки, да спомогне във възстановяването на дегенеративните промени в хрущялната и костната тъкан, да ни позволи да мислим, да действаме, да чувстваме и да взаимодействаме със света около нас.

Какъв е съставът?

Гинко-билоба-листа

В листата на гинко билобата се сдържат две основни групи активни вещества, които са флавоноиди и терпен-лактони, сред които гинкоглиди A, B и C, билобалид, кверцетин и кемпферол. Функцията на флавоноидите на гинко е да разширяват най-малките кръвоносни съдове, като по този начин подобряват кръвообращението. Това води до повишаване на нивото на кислород в мозъка и във всички останали органи в тялото.

Освен използвана като подправка за ястията, куркумата има редици полезни свойства за организма. Това се дължи на високото ѝ съдържание на съставката „куркумин“, която се слави с изключителни протовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Междувременно куркумата е богата и на витамини, минерали и електролити, сред които витамините А, C, E, K, както и калций, мед, желязо, калий, магнезий, цинк и др., а употребата ѝ води до намаляване на килограмите; намаляване на болката; намалява отоците в тялото; помага при нервни състояния; помага при проблеми на храносмилателната система; помага за увеличение на нивата на инсулиновата секреция; помага за кръвоснабдяване на тъканите и др.

curcuma-700x700
Echinacea flowers close up isolated on white backgrounds.

Още в миналото ехинацеята била използвана от американските индианци за лечение на рани, инфекции и ухапвания от змии. На по-късен етап тя намерила приложение при заболявания като: скарлатина, сифилис, малария, отравяне на кръвта и дифтерия. Полезните вещества в нейния химичен състав са: ехинацен, ехинолон, ехинакозид, ехиназин B, ехинацеин, полизахарид, алкиламиди, инулин, феноли, гликопротеини и различни производни на кафеената киселина. Приемът на екстракт от ехинацея водят до следните ползи: укрепва имунната система; има силни антиоксидантни и противовъзпалителни свойства; предпазва от инфекции; помага при хрема и кашлица; намалява главоболието; бронхит, синузит и пиелонефрит; предпазва от възникването на заболявания на ставите и костите и много други

Шизандра или „китайски лимонник“ е декоративно увивно растение, което е с доказани положителни свойства за човешкия организъм и се използва от древни времена в китайската медицина. Причината употребата му да е толкова полезна, се дължи на богатото му съдържание на важни за човешкото тяло органични киселини, витамини – A, C и E, мастни киселини (линолова, олеинова, линоленова, лауринова и палмитинова) и на – желязо, цинк, магнезий и селен. Употребата на Шизандра има редица полезни свойства за организма и действа благоприятно върху – стомашно-чревния тракт, сърдечно-съдовата и централно-нервната система.

схиз-transformed
baz-transformed

Черният бъз е познат в медицината като мощен антиоксидант. Неговото положително действие се дължи на двата му основни противогрипни компонента, които имат пряко въздействие върху патогенните в организма, а именно – флавоноидите и антицианидните. Флавоноидите представляват група вещества, които имат променлива фенолна структура и се считат за незаменим компонент в различни нутрицевтични, фармацевтични, медицински и козметични продукти. Междувременно се слави със своите силни антиоксидантни, противовъзпалителни, антимутагенни и антиканцеронни свойства, докато междувременно има свойството да модулира клетъчната ензимна функция.

Познато по-скоро в областта на кулинарията и ароматерапията, заради високото си съдържание на етерично масло, той разполага с различни полезни свойства, познати на човечеството още от древността. В миналото е бил използван за естествен дезинфектант и бактерициден агент. Употребата му влияе благоприятно върху нервната система, подобрява кръвообращението, стимулира паметта, помага при безсъние, облекчава стрес и депресия, и др. Всички тези негови ползи се дължат на високото му съдържание на витамини (A, B, C, E, PP), макронутриенти (магнезий, фосфор, калций, калий, натрий и цинк), микроелементи (цинк, манган, селен и желязо), лауринова киселина, каприлова киселина, паминитова киселина, линолова киселина, миристинова киселина, олеинова киселина, изолевцин, валин, лизин, триптофан и треонин.

rozmarin-transformed
грифон

Грифонията представлява храст, който вирее в Западна Африка. Растението е известно с това, че е най-богатият природен източник на аминокиселината 5 -хидрокситриптофан, която съставлява до 20% от масата на храста. В африканската медицина, грифонията намира приложение като силен афродизиак, антибиотик при стомашни неразположения, а листата ѝ се използват при рани, удари, изгаряния по кожата, както и помага при пациенти с нервни разстройства. Другите ползи от приема на екстракт от грифония са: за регулиране на апетита; при депресия и нервни състояния; при безсъние; има добри показания при хора, които страдат от алкохолна зависимост; помага при пациенти, които страдат от паническо разстройство; потиска натрапчивите мисли, намалява тревожността и усещането за паника; регулира фазите на съня и помага човек да се чувства видимо по-спокоен и отпочинал.

Л-теанинът представлява естествена аминокиселина, която се среща основно в листата на зеления и черния чай. Основната му функция може да се характеризира с пряко взаимодействие с мозъка. Влияе пряко на централната нервна система; има силно успокояващо действие, намира широко приложение при състояния на хиперактивност и Синдром на дефицит на вниманието; подобрява състояния като: шизофрения, клинична депресия; безпокойствие; тревожност; безсъние; намалява стреса; подобрява концентрацията; насърчава сърдечното здраве; подобрява тонуса; подобрява настроението; насърчава работата на мозъка и предотвратява заболявания като Алцхаймер; подобрява имунитета; има добра антиоксидантна защита и влияе пряко на нервните клетки.

L-Theanine-600x421-transformed
andrographis-paniculata

Андрографис е билка, която е приемана с изключителна почит в азиатската, ориенталската и аюрведическата медицина. Нейно отличително свойство е горчивият вкус, затова в Aюрведа носи името „краля на горчивото“. Изолираните от билката активни вещества са: абданови дитерпеноидни лактони, флавоноиди и различни съединения, като андрографолид. Андрографолидът е едно от най-известните съединения в билката, като той е вид терпеноид. Билката се гордее с антимикробно, антипротозойно, противовъзпалително, антиоксидантно, имуностимулиращо, антидиабетно, антиинфекциозно, противотуморно, защитаващо бъбреците и черния дроб, модулиращо половите хормони, модулиращо чернодробните ензими и т.н. Тя доказано се бори с: вирусни заболявания; намалява белодробните усложнения и увеличава продължителността на живота.

5025
 • Стимулира мисловната дейност, освобождава от стреса и тревожността, насърчава имунната функция;
 • Подпомага мозъчната дейност и неутрализира развитието на дегенеративни промени в централната нервна система;
 • Силен противовъзпалителен потенциал и способност за имунен отговор срещу простудни заболявания;
 • Стимулира ремиелинизацията на нервните влакна и производството на мозъчни клетки;
 • Силен противовъзпалителен потенциал и способност за имунен отговор срещу простудни заболявания;
 • Стимулира ремиелинизацията на нервните влакна и производството на мозъчни клетки;
 • Повлиява при проблеми със зрението и намалява световъртежа;
Call Now Button