Какво е L-глутатион и защо имате нужда от повече?

Какво е L-глутатион и защо имате нужда от повече

Значението на допълването на нивата на GSH с висококачествена добавка L-глутатион не може да бъде надценено.

В края на краищата, подсилването на нашия основен антиоксидант и основната животворна молекула има толкова дълбок ефект върху нашето здраве, процеса на стареене, енергийните нива и способността да се предпазваме от болести.

Процесът на метилиране е ключов за производството и рециклирането на GSH в тялото, процес, с който много хора имат проблеми поради генна мутация, известна като MTHFR.

Като се има предвид, че пътищата на метилиране са жизненоважни за голямо разнообразие от телесни процеси, това прави поддържането на тези пътища изключително важно.

Качественият глутатионов комплекс не само съдържа бионалична форма на GSH, но също така съдържа прекурсорите, които да помогнат за естественото производство на глутатион.

Някои от хранителните вещества, способни да повишат нивата на GSH, включват N ацетилцистеин (NAC), алфа липоева киселина (ALA), бял трън, витамини от група В (L-метилфолат, метилкобаламин), витамин Е (смесени или алфа-токофероли), магнезий и селен.

Горните са някои от най-важните съставки, които трябва да търсите, но други добавки като витамин D3, витамин С и убиквинол CoQ10 също са полезни за включване в режима ви на добавки за подобряване на клетъчната функция и синтеза на глутатион.

Ползи от използването на качествена добавка GSH

За имунната функция

глутатионът е ключов камък за нашата имунна система, когато нивата на GSH са ниски, такъв е и имунитетът ни. Като повишавате нивата на GSH, вие увеличавате способността на тялото си да се бори с инфекциите и болестите. Когато се разболеем или се борим с болест, нашите запаси от глутатион се изразходват бързо, за да помогнат в борбата с проблема, което прави още по-важно повишаването на нивата, когато здравето ни е застрашено. Като повишавате нивата и ги поддържате, вие подготвяте тялото си да се справи с болестта и инфекцията, преди да има шанс да се задържи и да се превърне в проблем. Така че можете да мислите за глутатиона като за една от най-добрите превантивни средства, както и за ефективно лечение на много здравословни състояния.

Против стареене ползи-от-глутатион против стареене

Всички сме загрижени за остаряването, ние искаме да останем млади и жизнени възможно най-дълго.

Е, остаряването може да е неизбежно, но усещането за стареене е много предотвратимо. Свободните радикали и оксидативното увреждане са едни от водещите причини за стареенето. Те увреждат нашите клетки и затрупват тялото ни, карайки ни да се чувстваме уморени, стари и като цяло нездравословни. Те също допринасят за многото нежелани козметични промени, които свързваме със старостта. Добре, че има решение, което да помогне за елиминирането на свободните радикали и да предотврати образуването им,. Противовъзпалително действие

Възпалението е смъртоносно, чисто и просто

Смята се, че е водеща причина за почти всяко заболяване, за което знаем. Да, това е естествен и дори здравословен имунен отговор, но когато продължи по-дълго от необходимото, може да доведе до сериозни здравословни проблеми и хронична болка. Съотношението между окисления и редуцирания глутатион в тялото е показателно за цялостната токсичност, както и за възпалителен отговор. Ниските нива на GSH са свързани с хронично възпаление, производство на митохондриален супероксид и окислително увреждане на протеини/ДНК.

-> За да поръчате кликнете върху продукта или последвайте линка:

L-GLUTATHIONE 90tb.

 

 

 

 

 

 

 

Споделете тази статия


Call Now Button