КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ ОТ ТЕЖКИТЕ БОЛЕСТИ? – II ЧАСТ

КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ ОТ ТЕЖКИТЕ БОЛЕСТИ? – II ЧАСТ

БОЛКА В МУСКУЛИТЕ И СТАВИТЕ

Ако болката се появи без физическо пренатоварване, това означава, че има липса на жизненоважни витамини свързани с костите и мускулите. Важно е в този случай ако дори и лека болката е по – продължителна от два до три дни, да се приемат хранителни добавки, които да спрат дегенерацията на клетките и да помогнат за образуването на нови здрави клетки. Подходящи продукти за това са със засилено съдържание на магнезий, калций и витамин D.

Един продукт с ИНОВАТИВНА ФОРМУЛА и най – високо качество, който със сигурност ще спомогне за тези проблеми е Санго натурал, с високо съдържание на калций и магнезий извлечени от

НАТУРАЛЕН ЕКСТРАКТ ОТ МОРСКИ КОРАЛИ САНГО, доставящи чист Магнезий 88% и чист Калций 83%.

 

Този нов продукт, е в опаковка от 60бр., количество достатъчно за един месец, което ще спре разрушаването на ставите и костите и ще се погрижи за тяхното възстановяване и укрепване.

Продуктът има изключително добро въздействие и върху нервната система и другите органи.

-> За да поръчате кликнете върху продукта или последвайте линка:

САНГО НАТУРАЛ

 

 

 

Много успешна комбинация с общоукрешващо действие на Санго натурал е допълването с рибен колаген и витамин Д3, който укрепва и имунната система.

 

 

-> За да поръчате кликнете върху продукта или последвайте линка:

FISH + D3 COLLAGEN

 

 

 

ЧЕСТО РАЗДРАЗНЕН СТОМАХ

Стомашните неразположения са нещо, което не трябва да бъде подценявано, защото неправилното усвояване на храната води до дефицит на важни вещества в организма без това да бъде забелязано и руши органите без да има друга първосигналност за това. В случай на стомашно – чревни неразположения е най – добре да се реагира максимално бързо за отстраняването им, преди да настъпи влошаване, което да бъде трудно разбираемо от какъв произход е.

Често тези проблеми могат да възникнат от недобре пречистена питейна вода или храна, която е замърсена по някакъв начин.

Гревия Херб разработи продуктът Дигестион, който е натурален и способства със силни противовъзпалителни и антибактериални свойства, за предотвратяване на влошаването на състоянието на стомашно чревния тракт, предпазвайки от колити, гастрити и язви и облекчавайки състоянието на такива без необходимост от лекарствени продукти, които могат да имат странични ефекти върху другите органи и системи.

 

 

-> За да поръчате кликнете върху продукта или последвайте линка:

DIGESTION PRO

 

 

 

 

НАРУШЕН РЕЖИМ НА ХРАНЕНЕ

Нарушеният режим на хранене включва преяждане или липса на апетит, което и в двата случая е стресиращо за организма и може да предизвика ПРЕКОМЕРНА СЛАБОСТ ИЛИ НАПЪЛНЯВАНЕ. В основата на поддържането на нормален метаболизъм и тегло е регулирането на мозъчната дейност, която отговаря за сигнализирането за чувство за глад. Когато нещо не е наред с организма хората могат да чувстват глад по – често от необходимото или пък да не изпитват желание за хранене от което следва аналогично напълняване или отслабване.

Голяма част от причините за НАПЪЛНЯВАНЕ са свързани с конкретен дефицит на организма от някой елемент, който не се приема в достатъчно количество в храната и това кара мозъка да иска още и още храна за да бъде задоволена тази необходимост. За да се нормализират функциите на храненето в този случай е необходимо да се започне комплексно приемане на мултивитамини, които да задоволят тази необходимост и да се постигне ефективно регулиране на апетита.

За тази цел Гревия Херб разработва Мултиуоман и Мултимен витамини, минерали и микроелементи, които съдържат необходимите специфични съставки, за мъже и жени, тъй като те са различни за двата пола. Приемът на витамините ще подсигури в организма необходимите вещества за да се намали прекомерния апетит възникващ от дефицит на витамини.

 

 

-> За да поръчате кликнете върху продукта или последвайте линка:

ЖЕНСКИ МУЛТИВИТАМИНИ – MULTIWOMEN’S DAY – INNOVATIVE FORMULA – Grewia

 

 

 

 

 

 

 

 

-> За да поръчате кликнете върху продукта или последвайте линка:

МЪЖКИ МУЛТИВИТАМИНИ – MULTIMEN’S DAY – INNOVATIVE FORMULA – Grewia

 

 

 

 

 

 

Причината за хранителни разстройства свързани с намален апетит, прекомерно слабеене, най – често се дължи на натрупване на вещества в организма чрез храна или напитки, които му действат токсично, повишават холестерола и наличието на шлаки и вещества в кръвоносната система, които са вредни.

В днешния момент много от продуктите в магазините съдържат палмови масла и други производни на пластмасите, които незабележимо създават вреди на организма.

За да се намали този ефект и да се поддържа организма пречистен и здрав Гревия Херб разработва продукти като Детокс и Максимум Детокс, които пречистват кръвоносната система и клетките от вредни за организма вещества, мазнини и токсини и възвръщат нормалното тегло и апетит без странини ефекти.

 

 

 

-> За да поръчате кликнете върху продукта или последвайте линка:

ДЕТОКСИКАЦИЯ – DETOX + ALPHA LIPOIC ACID – Grewia

 

 

 

 

 

 

 

-> За да поръчате кликнете върху продукта или последвайте линка:

ДЕТОКСИКАЦИЯ – MAXIMUM DETOX + L-GLUTATHIONE & LYCOPEN – Grewia

 

 

 

 

 

 

Превенцията, предварителната грижа за организма е по – бързият и лесен начин да се избегнат тежките състояния, които могат да възникнат ако не се обръща достатъчно внимание на дребните симптоми и се стигне до влошаване, което вече е по – сложно за отстраняване като проблем. Не е просто едно дребно често главоболие, някаква не толкова важна болка в ръката и крака, просто напълняване или отслабване, това са симптоми, които сигнализират и трябва да бъдат забелязвани.

 

Споделете тази статия


Call Now Button