Хеспередин – без разширени вени и хемороиди!

ХЕСПЕРИДИН – ДИОСМИН – РУТИН – ГРОЗДОВО СЕМЕ е продукт с марката Grewia. Той представлява хранителна добавка във вид на таблетки , в чиято 100% иновативна и ефективна формула, в състав от високо стандартизираните витамини, минерали и билкови екстракти от Гроздови семена/Vitis Vinifera95% UV/, Диосмин /Citrus Aurantium extract 90%-Diosmin-90.30% HPLC, 10% Hesperidin-10.62% HPLC/, Хесперидин/Citrus bioflavnoid complex-40%Hesperidin/ и Рутин / Витамин P /Sophora Japonica-95.60%/ с основната цел, да облекчи дискомфорта в долните крайници да спомага при венозни заболявания, при сърдечно-съдови проблеми, при наднормено тегло, при недостатъчна двигателна активност, да намали тежестта и умората в краката, да облекчи паренето, сърбежа и изтръпванията, да редуцира мускулните крампи и да възстанови усещането за лекота и комфорт.

ХЕСПЕРИДИН – ДИОСМИН – РУТИН – ГРОЗДОВО СЕМЕ е хранителна добавка, и благодарение на естествения си и абсолютно безвреден състав от натурални продукти е чудесно средство за цялостната грижа и доброто състояние на вените, капилярите, венозните стени и хемороидалния сплит. Чрез приема на този продукт вие ще подобрите общото състояние и тонуса на вените, удължавайки действието на париеталния норепинефрин – хормон, участващ в свиването на кръвоносните съдове, ще увеличи броя на функциониращите лимфоцити и ще подобри течимостта във венозната система. Притежава силен антиоксидантен ефект, който противодейства на липидната пероксидация и намалява риска от тромбоза в условията на недостатъчно насищане на кръвта с кислород и високи концентрации на въглероден диоксид в нея. Комбинацията от тези съставки се препоръчва при хронична венозна недостатъчност, тромбофлебит, язви на краката, хемороиди, както и за превенция на венозен застой в долните крайници.

Други допълнителни ползи

Добавката е подходяща: – При хора страдащи от кървене и болка при хемороиди, при хронична венозна недостатъчност и хроничен лимфедем, при разширени вени и отоци, – за работещи в офиси, шофьори, продавач-консултанти, които ежедневно и в продължение на часове прекарват времето си в правостоящи или седнали пози, провокиращи застой на кръв във вените на долните крайници – за лица с наднормено тегло и сърдечно-съдови заболявания – за поддържане еластичността на кръвоносните съдове и намаляване на риска от възрастови дегенеративни изменения във венозните стени и клапи.

Продуктите за детокс на Гревия Херб DETOX и MAXIMUM DETOX може да поръчате като кликенте върху снимката им или последвате съответния линк:

 

 

 

-> За да поръчате кликнете върху продукта или последвайте линка:

HESPERIDIN- 90tb.

 

 

 

 

 

 

 

Споделете тази статия


Call Now Button