Отслабване за всяка възраст – Body Modulator

БОДИ МОДУЛАТОР – КИНОА / АМАРАНТ – ЗДРАВОСЛОВНО КОНТРОЛИРАНЕ НА ТЕГЛОТО!!!

ЗА ВСЯКА ВЪЗРАСТ

Продуктът БОДИ МОДУЛАТОР, е специално разрабоена формула, която е съобразена с необходимоста от контролиране и намаляване на теглото за ВСИЧКИ ВЪЗДРАСТОВИ ГРУПИ от двата пола. Продуктът е еднакво ефективен както при активно спортуващи младежи, така и при възрастни хора, които нямат много активни дейности в ежедневието. Действието на продукта не изисква спазването на строги диети, но все пак ограничаване от много мазни и сладки храни за постигне максимален ефект.

БОДИ МОДУЛАТОР – КИНОА / АМАРАНТ е натурален продукт с марката Grewia. Той представлява хранителна добавка в растителни/веган/ капсули, в чиято 100% иновативна и ефективна формула, в състав от високо стандартизирани билкови екстракти от Киноа /Chenopodium quinoa/ и Амарант / Amaranthus caudatus/ в съотношение 50/50, със основната цел, – да подобри храносмилането, да предпазва от гастрит, да контролира апетита, да съдейства на режимите за намаляване на теглото, да предпазва от сърдечно-съдови заболявания, диабет и лош холестерол. Счита се, че киноата благоприятства укрепването на сърцето и нормализирането на кръвната захар, а амарантът – регулирането на ниско кръвно налягане.

КИНОА / АМАРАНТ е особено богат на аминокиселината L-Триптофан

L-Триптофан (L-Tryptophan), прекурсор (основен елемент за производството) на серотонин и хормона на съня мелатонин. Серотонинът, познат още като „хормон на щастието”, играе важна роля за настроението, съня, сексуалността и апетита. Освен това нивата му влияят върху остаряването, ученето и паметта. Ниските нива на серотонин биха могли да бъдат причина за агресивно поведение, депресия, мигрена и различни нервни разстройства. L-Триптофанът увеличава по естествен начин производството на серотонин и може да осигури повече жизненост и добро настроение

ПОДХОДЯЩ ЗА ВЕГАНИ

Приемат на БОДИ МОДУЛАТОР – КИНОА / АМАРАНТ е отличен съюзник като част от вегетарианската диета, защото съдържат минерали като
желязо, от съществено значение за производството на хемоглобин в червените кръвни клетки.
манган, което играе роля във функционирането на храносмилателните ензими.
цинк, от съществено значение за възстановяването и растежа на тъканите.
фосфор, който се намира под формата на калциева сол в скелета и зъбите.

Продуктът на Гревия Херб БОДИ МОДУЛАТОР съдържа 60 таблетки с най – високо качество, който може да поръчате като кликенте върху снимката или последвате линк:

-> За да поръчате кликнете върху продукта или последвайте линка:

BODY MODULATOR – 60tb.

 

 

 

Споделете тази статия


Call Now Button