Ново!!! КОСА КОЖА НОКТИ – BIOTIN B7 – LYCOPENE – LUTEIN – VITAMIN A – URTICA DIOICA

 

За да поръчате продукта:

-> Може да кликнете върху изображението

-> Да посетите сайта на фирмата:

https://grewia.bg/product/biotin-b7-lycopene-lutein-vitamin-a-urtica-dioica/

-> Да се обадите на телефон: +359 895 550 550

 

 

Повече за продукта и неговите качества:

Специално разработена нова комбинация от билкови съставки, която подобрява състоянието на косата, кожата и ноктите, предпазва от развитие на ракови заболявания и стимулира добрия тонус и жизненост на организма.

Новата серия Complete, ще ви изненада с по – голямо количество таблети в една опаковка, което намалява разхода за производство и осигурява по – високо качество на по – достъпна цена.

Повече за свойствата на добавките в продукта BIOTIN B7 – LYCOPENE – LUTEIN – VITAMIN A – URTICA DIOICA, може да научите в следващите редове.

Биотинн В7

Биотинът или витамин B7 помага за разграждането на мазнините, въглехидратите и протеините в храните. Дефицитът на биотин е свързан с проблеми с косата, кожата и ноктите. Приемът на хранителни добавки с биотин видимо и бързо подобрява състоянието на косата, кожата и ноктите, спира косопада и сгъстява косата.

Лутеин

Лутеинът, е естествен жълт оцветител или пигмент, от семейството на каротеноидите, който е широко разпространен в растителното и животинското царство. Каротеноидите се намират в тъмнозелени листни зеленчуци, някои плодове, царевица и дори яйчен жълтък. Лутеинът е известен като особено важен за здравето на очите. Той филтрира синята светлина, високоенергична дължина на вълната от спектъра на видимата светлина.

Витамин A

Витамин А поддържа много телесни системи и дефицитът на този витамин може да доведе до симптоми като инфекции на гърлото и язви, акне и суха кожа, възпалени очи и др. Витамин А е чудесен за кожата, косата, костите и имунитета.

  • Той поддържа здравето на очите – Адекватният прием на витамин А може да предпази от очните заболявания и дори да подобри зрението. Редица очни заболявания като глаукома, катаракта, нощна слепота и др. могат да бъдат избегнати чрез редовна консумация на храни или добавки, съдържащи витамин А в тях.
  • Повишава имунитета – действа срещу заболявания като диария и морбили.
  • Подобрява здравето на кожата и косата – витамин А насърчава подмяната на кожните клетки и също така насърчава растежа на косата. Използва се за приготвяне на лекарства против акне, както и лекарства за лечение на плешивост. Витамин А също така предотвратява стареенето на кожата, което прави кожата ви да изглежда млада за по-дълго време.
  • Намалява риска от рак – Изследванията показват, че приема е свързан с по-нисък риск от рак на белите дробове, стомаха и простатата при хората.
  • Поддържа здравето на костите – играе важна роля в образуването на остеобласти – костите, които са отговорни за изграждането на нови кости.

Ликопен

Способностите на ликопена могат да защитят тялото ви от увреждане на черния дроб, дихлорвос и предпази от разрушаване на надбъбречната ви кора от атразин. Друга функция, която този фитонутриент може да изпълнява, е при лечението на кандидоза, по-известна като гъбична инфекция. За разлика от ефектите си върху токсичността на MSG, ликопенът всъщност причинява апоптоза на заразяващите гъбични клетки. Това е ефективно както при кандидоза в устата, така и при вагинални гъбични инфекции. Ликопенът не само може да помогне при инфекции, но дори е установено, че неговите антиоксидантни свойства възстановяват увреждането на бариерата кръв-гръбначен мозък в случаи на нараняване на гръбначния мозък. Приемът му помага за предотвратяване на рак и играе роля в предотвратяването и забавянето на няколко вида рак. Учени от университета в Портсмут изследват способността на ликопена да забавя растежа на рака на гърдата и простатата, като прекъсва сигналните пътища, които обикновено причиняват по-голям растеж на туморите.

Nettle Urtica /коприва/

Семената от коприва се считат за западна адаптогенна билка, която поддържа надбъбречните жлези и ендокринната система. Ето защо в билколечението се използва като тоник при умора и надбъбречно изтощение; за хора, които са изтощени и без енергия, за повече хъс за живот и силно либидо. За тези, които се интересуват от биохимия ефектът от копривата се причинява от невротрансмитерите ацетилхолин и серотонин, следвани от холин и хистамин. Ацетилхолинът се свързва с рецепторите за настроение в нашия мозък. Стимулира автономната нервна система, подобрява настроението и повишава сетивното възприятие, обхвата на вниманието, бдителността и интуицията. Разрушаването на ацетилхолина може да бъде основна причина за депресия. Серотонинът действа върху централната нервна система. Регулира настроението, апетита и съня, влияе върху паметта и ученето.

 

Споделете тази статия


Call Now Button