Холестерол

Видът на мазнините, които се приемат ежедневно, има значителен ефект върху нивата на холестерола. Понастоящем се консумира твърде голяма част от “грешната мазнина”. Животинските храни, които са особено богати на наситените мазнини, са преобладаващи, докато приемът на полезните дълговерижни омега-3 мастни киселини често е твърде оскъден.

Мазнините, които консумираме се делят на няколко основни вида и познанието ни за това как се отразяват върху нашето здраве би могло да бъде мощен инструмент при създаването на правилната диета и режим на хранене. Обикновено хранителните продукти съдържат комбинация от всички видове мазнини, както полезни, така и вредни.

ХОЛЕСТЕРОЛ + ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА & НИАЦИН – СБОГУВАЙТЕ СЕ С ВИСОКИТЕ НИВА НА ЛОШИЯ ХОЛЕСТЕРОЛ В ОРГАНИЗМА СИ!!!

Най-общо, мазнините са съставени от различни „строителни блокове“, най-важните от които са мастните киселини. Мастните киселини се разделят на следните видове:

  • Наситени мастни киселини
  • Ненаситени мастни киселини, които могат да бъдат: мононенаситени и полиненаситени мастни киселини

Полиненаситените мастни киселини са най-здравословните мазнини.

Полиненаситените мастни киселини включват омега-3 мастни киселини.

Повишеният прием на мононенаситени и полиненаситени мастни киселини и същевременно намаляване приема на наситени мазнини, има благоприятен ефект върху нивата на холестерола.

Животинските мазнини съдържат високи нива на наситени мазнини. От друга страна, растителните мазнини и някои видове риби са богати на полиненаситени мастни киселини. Мононенаситените мастни киселини се срещат както в животинските, така и в зеленчуковите храни.

Сред храните, които имат високо съдържание на холестерол, са яйцата, месото и колбасите. Всеки ден трябва да се приема максимум 300 mg холестерол. Някои диетични фибри имат понижаващ ефект върху нивото на холестерола. Поради това приемът на фибри трябва да бъде над 35 грама на ден. Пълнозърнестите храни, например, имат високо съдържание на диетични фибри.

ХОЛЕСТЕРОЛ + ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА & НИАЦИН + ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА – ВИТАМИН В3 – ВИТАМИН В5 – ХИБИСКУС – ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА – ЗА ПОДДЪРЖАНЕТО НА ЗДРАВОСЛОВНИ НИВА НА ХОЛЕСТЕРОЛ И ТРИГЛИЦЕРИДИ!!! – Понижава стойностите на лошия LDL холестерол и триглицеридите в кръвта; Редуцира липидите след прием на храна; Предотвратява рискът от атеросклероза и съпъстваши здравословни проблеми; Повишава нивата на /добрия /HDL холестерол необходим за жизнено важни хормони; Повлиява положително върху сърцето и кръвоносната система; Контролира нивата на кръвното налягане; Благоприятства на кръвообращението на мозъка и крайниците; Стабилизира нивата на инсулина и кръвната глюкоза; Доказана алтернативна формула за натурален и здравословен контрол на холестерола; Понижава стойностите на LDL холестерола, общия холестерол, триглицеридите и кръвното налягане; Подобрява инсулиновата чувствителност, понижава инсулина и кръвната захар; Предотвратява рискът от атеросклероза и съпътстващи здравословни проблеми; Поддържа нормалната пропускливост на стените на кръвоносните съдове; Подкрепя дейността на сърдечно-съдовата система; Поддържа еластичността на кръвоносните съдове; Контролира нивата на кръвното налягане; Благоприятства на кръвообращението на мозъка и крайниците; Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти и ГМО; Изцяло натурален продукт, подходящ за вегани; СЪДЪРЖАНИЕ 60 веган капсули + 80 таблетки ДНЕВНА ДОЗА 2 капсули + 2 таблетки КУРС НА ТЕРАПИЯ 3 месеца

Споделете тази статия


Call Now Button