Ползите от ЧЕСЪН и комбинацията му с КВЕРЦЕТИН, БИОПЕРИН, ВИТАМИН К1

Grewia Herb © разработи новия продукт:

BIOPERINE – QUERCETIN – VITAMIN K1 – ZINK – GARLIC,

който съдържа силно ефективна на 100% комбинация от ЧЕСЪН и комбинацията му с КВЕРЦЕТИН, БИОПЕРИН, ВИТАМИН К1.

Чесънът

е мощен имуностимулатор, чието действие е подсилено от комбинаицята с КВЕРЦЕТИН, БИОПЕРИН, ВИТАМИН К1.

Честата употреба на чесъна в суров вид е полезна, но се свързва с натрупването на неприятна миризма, което може да бъде избегнато с приема му на капсули. Неговото действие остава все така ефективно, но се избягва неприятния ефект от лош дъх и миризма. Приемът на добавките с чесън на капсули е също толкова ефективен колкото и неговия прием в натурален вид.

КВЕРЦЕТИН

много често срещан в каперси, девесил, киселец, копър, сини сливи, кейл, ябълки, боровинки, сладки картофи, къпини, броколи и много други.
Характеризира се с мощни противовъзпалителни свойства, потиска възпалението при някои състояния – мускулни болки, треска, настинки, вирусни инфекции, ревматизъм, подагра, артрит.

БИОПЕРИН

е ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕРЕН ПИПЕР, който е клинично доказано, че има множество полезни свойства в стимулирането на имунната система, поддържане здравето на стомашно – чревния тракт, стимулира метаболизма и спомага за нормализиране на теглото.

ВИТАМИН К1

Най – често срещан в къдраво зеле, спанак, сарепска горчица, зеле, зелено цвекло, ряпа, това е много полезен витамин, който намалява риска от инфекции, помага за здравето на сърцето, костната плътност, възстановява здравето на устната кухина.

Споделете тази статия


Call Now Button