ОТСЛАБВАНЕ БЕЗ ДИЕТА! КАК?

ОТСЛАБВАНЕ БЕЗ ДИЕТА! КАК?

Поддържането на нормално тегло, не е просто каприз или суета, но е важно и за здравето на целия организъм и щастливо съществуване. Излишните килограми пренатоварват костната система, което може да доведе до болки в ставите, крехкост на костите, трудност в движенията особено с напредване на възрастта. Освен това се затруднява работата на сърцето, което може да доведе до високо кръвно налягане, аритмия и нарушено оросяване на крайниците.

Да се свалят вече натрупаните килограми може да бъде трудно, но не и невъзможно. Винаги е по – добре да се търсят начини и средства пред това лесно да се откажеш.

РЕШЕНИЕТО

Редица натурални съставки доказано подпомагат обмяната на веществата и детокса, без странични ефекти и необходимост от спазване на строги диети.

Гревия Херб разработва продукта Body Pro, който съдържа: високо стандартизирани билкови екстракти, минерали и витамини от Л-карнитин –Л-тартарат /L-carnitine L-tartrate/, Златен Корен /Rhodiola Rosea 3% Salidroside/, Гарциния Камбоджа /Garcinia gummi-gutta 60% HCA/, Джинджифил /Zingiber officinale 5% Gingerol/, Сида Кордифолия /Sida cordifolia/, Зелено кафе /Green coffee вean – Coffea arabica L/, Биоперин /Bioperine 10% Piperine/, Хром Пиколинат /Chromium picolinate 90.0%/, със основната цел, да ви накара да се чувствате по-жизнени, слаби, здрави и пълноценни.

Продуктът е подходящ за хора от всяка възраст и пол, като дава възможност да бъде използван и от двата пола, без ограничение и странични ефекти.

 

                                               

 

За допълнителна информация и поръчки:

+359895550550

 

 

Споделете тази статия


Call Now Button