Лаксарен Актив ми помогна при тежък запек, въпреки моето недоверие

Като повечето жени със запек и аз пробвах всичко наред, та дано да се оправи положението. И го оправих – с Лаксарен Актив!

запек

В момента дори продължавам да го взимам, но вече като поддържаща терапия. По едничко на 2-3 дни пия, понякога и по-рядко. Реших да споделя впечатления, тъй като знам колко е труден понякога живота със запек. И това ми е ясно от първа ръка, така да се каже.

Преди да кажа каквото и да е, държа да уточня, че като започнах с Лаксарена, приемах само него. Изключих всичко, всякакви парафини, рицинови масла, английска сол, лекарства… Карах само на Лаксарен Актив. Първият път го пих 4 месеца, малко по-дълго, защото така реших.

Бях леко скептична, да ви кажа

Една майка от класа на малкия ми препоръча Лаксарен Актив. То даже така се получи, че нея съм я виждала два пъти, а за Лаксарена дори и не бях чувала, дотогава. Обаче стана въпрос в родителската група във Вайбър, и така от дума на дума… Както и да е, поръчах го Лаксарена и почнах да си взимам по едничко вечер. В началото даже и не се ограничавах в яденето. Ядях си каквото има, само с някои храни внимавах.

Сега сигурно някои ще питат кога започна да действа Лаксарен Актив. Имах изхождане почти след всяко взимане на Лаксарена. Още в началото, още първия месец. По-важното е, че редовното изхождане продължи да бъде факт след като спрях да го взимам някъде в средата на четвъртия месец. Заедно с това някак естествено дойде желанието да започна да се ограничавам в яденето, малко от малко.

Другото хубаво нещо на Лаксарен Актив е, че направи изхождането лесно

Ходех си по голяма нужда без да ми причинява диария, даже и корем не ме е болял, както при други подобни препарати, които съм взимала.

Като цяло, мога да кажа че съм доволна от начина, по който Лаксарен Актив ми помогна да се справя с моя тежък запек. Надявам се след празниците да не ми се наложи да вися в тоалетната с часове, но дори и да се случи, веднъж или два пъти, вече знам какво да правя.

Най-важното е да не се отказвате, ако ви се предложи нещо, което може да реши ваш проблем, без значение дали става въпрос за запек, главоболие, проблеми с краката, кръста или каквото и да е. А ако имате тежък запек, или просто искате да се прочистите, задължително пробвайте Лаксарен Актив. Крайният резултат, освен че няма да ви разочарова, ще ви донесе облекчение и желание за подобрение.

Фани Александрова на 43 години от София

ЛАКСАРЕН АКТИВ – ЕСТЕСТВЕН ПРОДУКТ В ПОДКРЕПА ПРИ ЗАПЕК И ЛЕНИВИ ЧЕРВА – Регулира моториката на червата, грижи се за здравето им и подпомага редовното и безболезнено изхождане; Тонизира мускулите на дебелото черво и улеснява дефекацията. Стимулира чревната перисталтика; Има благоприятен ефект върху стомашно-чревния тракт. Помага както за временен, така и за хроничен запек; Подпомага естествения процес на храносмилане. Намалява образуването на газове; Облекчава метеоризъм и колики, притежава отлични прочистващи свойства; Няма странични ефекти и не води до пристрастяване; Не повлиява върху съпътстваща лекарствена терапия; Допринася за нормалното физическо и ментално състояние на организма; Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти и ГМО; Изцяло натурален продукт; СЪДЪРЖАНИЕ 30 желатинови капсули ДНЕВНА ДОЗА 1 капсули КУРС НА ТЕРАПИЯ 3 месеца

поръчай

Споделете тази статия


Call Now Button