Какво представлява Ganoderma Lucidum или по – известна като гъба Рейши?

Ganoderma Lucidum е една от най-почитаните билки в традиционната китайска и японска медицина, с документирана история от над 2000 години. Ганодерма е известна като Ling Zhi в Китай и Reishi в Япония.

Как работи?

Ганодерма е една от най-високо ценените медицински гъби и вероятно най-добрият избор, когато търсите общоздравен тоник за подобряване на цялостното здраве и благосъстояние. Ganoderma Lucidum съдържа вещества, които притежават множество различни полезни ефекти, като са най – оценявани със своята активност срещу тумори (рак) и благоприятното подсилване и регулиране на имунната система. Ганодерма спомага за поддържането на нормалните функции на човешкото тяло, неговото добро здравословно състояние и подобряването на организма след боледувания.

Какво прави Ганодерма?

„Ганодермата действа върху тялото, а не върху болестта“. Насърчаването на вашата естествена имунна система помага за балансиране на тялото и на свой ред се лекува за широк спектър от здравословни проблеми. Билкарите смятат ганодермата за адаптоген или естествен регулатор, потискащ имунната система, ако е свръхактивна, и я засилва, ако е слабо активна. Когато имунната система е атакувана, тялото не функционира правилно и органите в тялото ви започват да функционират неправилно подобно на автомобилен двигател, когато се запуши поради мръсно моторно масло. Нещата започват да се развалят…трябва да поддържаме тялото си във фино настроено състояние 24/7. Как е възможно? Какво трябва да правим, за да поддържаме тялото си здраво? Отвръщаме на удара, като изграждаме защитата на тялото си (нашата имунна система)! Как можем да направим това? Започнете редовно да приемате помощта на Ganoderma Lucidum.

Какви са ползите за здравето от Ганодерма?

Ганодерма се счита за една от най-важните билки в азиатското лечение. Употребата му обхваща почти всички системи на тялото. Смята се, че не само лекува физически заболявания, но и води до успокояващо състояние на ума и повишава енергията на духовната потентност за даоисти и други азиатски духовни търсачи.

Ганодерма подпомага общото добро здраве и жизненост. Освен това има хармонизиращ ефект върху тялото и спомага за поддържането на телесния баланс. Сред многото известни ползи, Ganoderma Lucidum е свещено място със своите мощни имуноукрепващи, против стареене и общи тонизиращи ефекти върху тялото, които са потвърдени от съвременни научни изследвания. Други потвърдени предимства включват:

  • Съдържа 150+ антиоксиданти, 200+ хранителни вещества: Вероятно най-терапевтичното вещество в природата;
  • Нетоксичен: Продължителна употреба без странични ефекти, намалява токсичните ефекти на конвенционалните лекарства;
  • Адаптогенен: Приеман редовно, възстановява цялостните функции на органите и насърчава общото здраве;
  • Имуноукрепващ/модулатор: Поддържа и регулира имунната система;
  • Противогъбични/Антибактериални: Бори се с болести и инфекции, възстановява здравата чревна микрофлора;
  • Алкализиране: Възстановява правилния pH баланс на тялото, предотвратявайки заболявания;
  • Регулатор на телесното тегло: Подпомага загубата или наддаването на тегло, ако е необходимо, за достигане на нормално тегло;
  • Помощ за кръвообращението: Намалява артериалната плака, подпомага циркулацията, увеличава кислорода;
  • Противовъзпалително: Намалява артритните състояния;

Позволете на този чудотворен крал на билките да „говори“ с тялото ви и да ви накара да се почувствате страхотно!

Споделете тази статия


Call Now Button